Tulostettavien kilpien kirjasintyypit

 

EU tähti-

kuvio


Kansallisuustunnus                        Pohjan väri                 Syntymäpäivämerkki


                                     Merkin väri              Reunaviivan väri 


Kuvan kirjasintyyppi Platesmith,s Narrow   


Korkeintaan kaksinumeroinen luku voidaan lisätä EU-kuvion sisään Preeglattuihin kilpiin tarralla ja tulostettavissa kilvissä se tulostetaan kuten kaikki muutkin merkit.  Kuvassa kirjaintyyppi on nr. 1 = Decoratedo 35BT


Tulostettavissa kilvissä, eli showkilvissä ja tuulilasikylteissä, parkkikylteissä sekä lastenvaunurekkareissa sinulla on valittavanasi 18 erilaista kirjasintyyppiä.Valittavana olevat kirjasintyypit


Rekkarien kirjasintyypeille voit valita tasalevyisen kirjoitustavan, jolloin esim. A ja I kirjain vievät saman tilan. Aivan kuten aidoissa rekkareissa ja esim. Courier.


Tai voit valita suhteellisen kirjoitustavan, jolloin I vie vähemmän tilaa kuin A kuten esim. Times New Roman.


Valmistamme nimikyltit suhteellisella kirjoitustavalla ja rekisteritunnukset tasalevyisellä kirjoitustavalla, ellet ole lisätietoihin kohdassa toisin toivonut.


Huomaa että osalla kirjasintyypin vaihtoehdosta on käytössä sekä versaali  ”SUURET kirjaimet”, että gemena ”pienet kirjaimet”.


Mika, mika, MIKA ja MikA ovat kaikki mahdollisia vaihtoehtoja.


Valmistamme kyltin tarkasti sen mukaan miten olet kyltin tilannut!
Huomaa että kaikki merkit on piirretty, mutta osaan merkeistä kaivataan tarkentavia tietoja. Valmistamme tuotteen aina uusimmilla ja tarkimmilla tiedoilla jota meillä on käytettävissä. Lue lisää...FIN Traffic sign 1960- on virallinen Suomen liikennemerkkien kirjasintyyppi. Yleensä sitä saa vain niiltä valmistajilta jotka on sertifioitu valmistamaan virallisia liikennemerkkejä. Kilpipaja lienee ainoa poikkeus. Kilpipajalta tilattuja kylttejä ei ole hyväksytty tieliikennekäyttöön. Laatu on vastaavaa mutta sertifiointi puuttuu.


Sivut on optimoitu Safari selaimelle  © Kilpipaja.com Finland  2010-2019