Rekisterikilpi lahjaksi ?

- Taatusti toimiva lahjaidea -


                                  


Omalla nimellä tai muulla henkilökohtaisella viestillä varustettu rekkari on loistava lahjaidea. Lukemattomia kertoja olemme nähneet (tai saaneet vastaavan asiakaspalautteena) päivänsankarin leveän hymyn ja kanssajuhlijoiden kiinnostuksen asiaa kohtaan. Liioittelematta voimme sanoa lahjan olleen tilaisuuden kohokohta,  koska kilpi on lahja joka huomataan ja muistetaan! Myös lahjan saajat ovat asettaneet lahjan useasti kunniapaikalle kotonaan.


Tämä perustuu kahteen seikkaan: kaikki tuntevat rekisterikilvet ja erikoiset kilvet huomataan tieliikenteessä. Myös oma nimi on yleensä meille rakas ja tärkeä. Kokemuksemme mukaan tämä on yhdistelmä joka toimii.


Jos ostat kilven lahjaksi - kuten suurin osa Kilpipajan asiakkaista tekee - niin huomioi alusta alkaen seuraavat seikat:


1. Rekisterikilpeen kuuluu aina oleellisena osana rekisteröintitodistus johon voit lisätä herkkiä tuntojasi lahjan saajaa kohtaan. Imuroi tästä rekisteröintitodistuksen mallitiedosto ja muokkaa haluamaksesi sekä tulosta. Kaikki tämä ilmaisena asiakaspalveluna, Kilpipajalta tietenkin.


         Open Office (imuroi ilmainen Open Office täältä)

         Pages

         Word

   

2. Mikäli kilpi on osa suurempaa kokonaisuutta, vaikkapa polkupyörään tai polkutraktoriin, niin mieti myös valmiiksi kilven kiinnitys. Kilpi toimitetaan ilman reikiä, joten varaudu tekemään reiät ja hankkimaan ruuvit tai tilaa show-, pitkälle-, pienelle- tai jenkkikilvelle edullinen ja siisti kilven taustalevy. Taustalevyn voit tilata myös haluamallasi tekstillä ja  täydentää lahjalla annettavaa viestiä.


3. Tee tilauksesi riittävän ajoissa, että pystyt ojentamaan lahjan merkkipäivänä.  Huomioi että eri tuotteilla on eripituiset toimitusajat ja lisäksi kesä-heinä-elokuussa toimitusajat saattavat olla pidempiä ja joulukuussa nettiputiikkimme on suljettu.  Toimitusehdot

4. Huomaa, että EU-tähtikuvion sisään voidaan laittaa synttärisankarin vuodet näkyviin


Sivu on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2020