Lastenvaunurekkarit

- Tuote joka todella jakaa mielipiteet -Alumiinisen kyltin leveys on 260 mm tai 320 mm tai niin pitkä kuin tarvitaan (ei kuitenkaan yli 520 mm) ja kilven korkeus on 70 mm. Teksti toteutetaan pohjatarraan tulostamalla ja laminoimalla, jolloin teksti jää ”tuotteen sisään”. Taustatarraan on tulostettu tarvittava teksti ja merkit, ja rekkari on laminoitu UV-suojakalvolla, joka kestää haalistumatta vähintään 7 vuotta.Lastenvaunurekkari voidaan toimittaa valintasi mukaan EU tunnuksella sekä syntymäpäiväyksellä tai ilman. Myös kirjasintyypin voit valita useasta eri vaihtoehdosta. Lastenvaunurekkari toimitetaan ilman reikiä.


Hinta alk. 24,00 € + toimituskulutnettiputiikkiin                                 Kuvassa Platesmith´s Narrow kirjasintyyppi


                                  Kuvassa Platesmith´s Wide kirjasintyyppi
Polkupyörärekkarit


katso Showkilvet tai Rekkarit sivuilta.

                       

Näille tuotteille saatavana myös kiinnitystä helpottava taustalevy.Valittavana olevat kirjasintyypit


Rekkarien kirjasintyypeille voit valita tasalevyisen kirjoitustavan, jolloin A ja I kirjain vievät saman tilan. Aivan kuten aidoissa rekkareissa ja esim. Courier.


Tai voit valita suhteellisen kirjoitustavan, jolloin I vie vähemmän tilaa kuin A kuten esim. Times New Roman.


Valmistamme lastenvaunurekkarit suhteellisella kirjoitustavalla ellet ole lisätietoihin kohdassa toisin toivonut.


Huomaa että osalla kirjasintyyppien vaihtoehdosta on käytössä sekä versaali  ”SUURET kirjaimet”, että gemena ”pienet kirjaimet”.


Mika, mika, MIKA ja MikA ovat kaikki mahdollisia vaihtoehtoja.


Valmistamme kyltin tarkasti sen mukaan miten olet kyltin tilannut!
Huomaa että kaikki merkit on piirretty, mutta osaan merkeistä kaivataan tarkentavia tietoja. Valmistamme tuotteen aina uusimmilla ja tarkimmilla tiedoilla jota meillä on käytettävissä. Lue lisää...FIN Traffic sign 1960- on virallinen Suomen liikennemerkkien kirjasintyyppi. Yleensä sitä saa vain niiltä valmistajilta jotka on sertifioitu valmistamaan virallisia liikennemerkkejä. Kilpipaja lienee ainoa poikkeus. Kilpipajalta tilattuja kylttejä ei ole hyväksytty tieliikennekäyttöön. Laatu on lähes vastaavaa mutta sertifiointi puuttuu.


Sivut on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2019