Tuotteiden asennus- ja hoito-ohjeet


 1. 1.Taustalevyjen asennusohje

 2. 2.Pienen taustalevyn asennusohjeet

 3. 3.Kaikkien tuotteiden puhdistusohjeet


1. Kilpipajan rekisterikilven taustalevyn asennusohje suomalaiselle EU-kilvelle sekä Kilpipajan pitkälle- ja jenkkikilvelle   Pdf-versio
 1. 1.Asenna taustalevy kiinni autoon. Jos autossa ei ole kilven kiinnitykseen tarkoitettuja ruuveja, niin kiinnitä taustalevy vähintään neljällä n. 4,2x13 mm leveäkantaisella itseporautuvalla ruuvilla. Varmista auton jällenmyyjältä tai maahantuojalta, että puskurissa ei ole mitään vahingoittuvia antureita ennen poraamista/ruuvaamista.


 1. 2.Asenna peitintulppa kiinni rekisterikilven ruuvin paikalle


 1. 3.Katkaise kiinnityslukko varovasti vääntämällä. Mikäli onnistut rikkomaan tai hävittämään kiinnityslukon (tai valkoisen peitintulpan), niin ota asiakaspalveluumme yhteyttä - järjestetään asia asiakaspalveluna kuntoon :)


 1. 4.Pujota kilpi paikalleen alhaalta ylöspäin, ja paina kilven alareunaa kevyesti


 1. 5.Aseta kiinnityslukko paikalleen, paina se kevyesti pohjaan saakka. Katso että lukkopala tulee oikein päin. Lovi tulee rekisterikilpeä vasten ja suora osuus jää näkyviin. Mikäli kiinnität myyntikilvet autoon, niin voit jättää lukkopalan painamatta pohjaan saakka. Näin voit helposti poistaa myyntikilvet, ja asentaa oikeat kilvet tilalle.


6. Kiinnityslukon paikallaan pysyvyys perustuu pieneen väkäseen. ”Sarvet” asennetaan alaspäin!


7. Rekisterikilven voi poistaa painamalla kilpeä lukon kohdalta kevyesti sisäänpäin ja työntämällä lukkopalaa alhaaltapäin reiästä vaikkapa euron kolikolla.


2. Kilpipajan pienen taustalevyn asennusohje


 1. 1.Katkaise taustalevyssä oleva lukkopala varovasti irti. 1. 2.”Kuivaharjoittele” lukkopalan paikalleen laittamista ennen taustalevyn kohteeseensa asentamista ja rekisterikilven paikalleen asettamista. Näin pystyt parhaiten ymmärtämään lukkopalan toimintaperiaatteen.


 1. 3.Asenna taustalevy haluamaasi paikkaan ruuveilla, nippusiteillä, kaksipuolisella teipillä tms.


 1. 4.Asenna kilpi paikalleen pujottamalla ensin alalaidasta ja kevyesti painamalla ylälaidasta.


 1. 5.Pujota lukkopala paikalleen. Kun lukkopala on oikeassa kohdassa, lukkopalan voi painaa alas.


 1. 6.Liu´uta lukkopalaa vasemmalta oikealle, jolloin se peittää paksumman kohdan siististi.

                                  1. Alkutilanne
2. Lopputilanne


Huom! Mikäli kiinnität taustalevyyn showkilven, niin laita alle vaikka teippiä tms, jotta kilpi ei jää turhaan rämisemään. Rekisterikilvellä ei tätä vaaraa ole, sillä rekisterikilvessä on preeglattu reuna ja taustalevy on ensisijaisesti suunniteltu rekisterikilville.


3. Kilpipajan tuotteiden puhdistusohjeet

Kilvet ja taustalevyt on suunniteltu ja valmistettu kestämään hyvin Pohjolan vaihtelevia sääolosuhteita. Oikeastaan ainoa asia jolla tuotteet onnistuu tärvelemään, on väärän puhdistustavan valinta. Tuotteessa käytetyt materiaalit asettavat rajoituksia käytettävälle puhdistusmenetelmälle.


Kilpien ja taustalevyjen puhdistukseen voi käyttää:

 1. -tavanomaisia kotitalouteen tarkoitettuja puhdistusaineita (esim. astianpesuaine)

 2. -tavanomaisia autonpesuun tarkoitettuja puhdistusaineita (esim. autoshampoo)

 3. -aromaattivapaata mineraalitärpättiä

 4. -alifaattisia hiilivetyjä sisältäviä liuottimia (esim. moottorinpesuaine).

 5. -tarralla toteutetulle rekisterikilven taustalevylle suosittelemme käsipesua.


Kilpien ja taustalevyjen puhdistukseen EI saa käyttää:

- puhdistusaineita, jotka sisältävät aktiivista klooria

 1. -liuottimia, jotka sisältävät huomattavia määriä alifaattisia alkoholeja, ketoneita tai estereitä tai aromaattisia liuotteita (esim. etanoli, asetoni, tolueeni, tinneri)

 2. -liuottimia, jotka sisältävät kloorattuja hiilivetyjä

 3. -maalin- tai tarran (liiman) poistoon tarkoitettuja aineita (esim. ksyleeni) Sivun alalaidassa ikävä malli kuinka voi käydä.

 4. -bensiiniä

 5. -lasinpesunestettä

 6. -rekisterikilven päälle kertynyttä jäätä ei kannata poistaa nyrkiniskuin, koska rekisterikilpeen tulee helposti lommojaTarralla toteutetun taustalevyn puhdistuksessa huomioitavaa

Mikäli tarrassa on pieniä merkkejä, kuten . (piste), kiinnipysyvyys ääriolosuhteissa alkaa olla pysymisen ja irtoamisen rajamailla, joten suosittelemme käsinpesua pehmeällä sienellä. Huomioithan seuraavan:


Painepesuri

- Suuttimen kulma tarran pintaan nähden max. 45º kulmassa

- Suihkutusetäisyys min. 300 mm

- Veden lämpötila max. 80 ºC

- Maksimipaine 60-80 Bar/hp


Koneellinen pesu

Koneellista pesua käytettäessä harjallinen pesu on ystävällisempää tarralle. Harjaton pesu ruiskuttaa vettä kovalla paineella liian jyrkistä kulmista jolloin on vaara että tarra lähtee repsottamaan.

Alla ikävä esimerkki millaista jälkeä syntyy, jos rekisterikilven puhdistamiseen käytetään tarranpoistoainetta. Kilven laminoitu pinta suli pilalle, ja hangatessa se rupesi irtoamaan.


Sivut on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2019