Aidon Rekisterikilven pienennös

(kilpi toteutetaan tulostamalla, siinä ei ole preeglattuja kohokirjaimia)


                   
              
              
               


Taulukossa on kilven alkuperäinen koko (jota emme voi valmistaa) sekä mahdolliset pienennysvaihtoehdot, jotka on mahdollista valmistaa.
Hinta 27,90 € + toimituskulut.


Kuinka tilaan Rekisterikilven pienennöksen?

Tilaa Replicakilpi, ja valitse haluamasi koko ! Nettiputiikkiin 


Voimme valmistaa minkä tahansa suomalaisen rekisterikilven pienennöksen autenttisella kirjasintyypillä tulostamalla - kilvessä ei siis ole aidon kilven tapaan preeglattuja kohokirjaimia. Myös mittatilauskoko on mahdollinen - kunhan koko on riittävästi erikokoinen alkuperäiseen nähden.


Kilven nurkan pyöristys tulee pienennöksessä valmistusteknisistä syistä samankokoiseksi kuin alkuperäisessä kilvessä. Joten koska kilpi pienenee, niin suhteessa nurkat tulevat pyöreämmiksi.


Pinennetty kilpi on tarkoitettu pelkästään koristeeksi, tieliikenteessä tulee käyttää aina virallisia kilpiä!


Trafilta saadun ohjeen mukaan, sellaisten kilpien valmistaminen, jotka voidaan sekoittaa kokonsa, sisältönsä tai ulkonäkönsä vuoksi oikeaan rekisterikilpeen on kielletty.  Mutta mikäli kilvet poikkeavat selvästi kooltaan, sisällöltään tai muodoltaan oikeista rekisterikilvistä, voidaan valmistaa ja myydä muuhun kuin ajoneuvoihin kiinnitettäväksi.


Mikäli joku sattuu pienennöksen ajoneuvoonsa kiinnittämään - vaikka tietää sen olevan kiellettyä - niin hän kantaa asiasta itse vastuun.


Koska valmistamamme pienennös poikkeaa selvästi kooltaan, on asiaa valvovien viranomaisten mahdollinen väärinkäyttö helppo havaita. Kilpipaja ei ole valmistanut väärennöstä, vaan pienennöksen. Lakitekstit tarkemmin...


Mikäli haluat varmistua kirjasimien autenttisuudesta, niin voimme yhdessä tarkastaa jokaisen merkin mitat alkuperäisestä kilvestä, mikäli se on hallussasi.


Huomaa että kaikki merkit on piirretty, mutta osaan merkeistä kaivataan tarkentavia tietoja. Valmistamme tuotteen aina uusimmilla ja tarkimmilla tiedoilla jota meillä on käytettävissä. Lue lisää...


Olemme kilpien mitoista ja käytetyistä kirjasintyypeistä, sekä kilpien kiinnityksen ja kansallistunnuksen historiasta kiinnostuneita myös siksi, että voisimme paremmin palvella suomalaista elokuvateollisuutta, joten näillä tiedoilla saattaa olla merkitystä kotimaisten elokuvien yksityiskohtien alkuperäisyyden kannalta tulevaisuudessa.


Tutustu Suomen Rekisterikilpimuseoon Kilpimuseo.fi


Sivu on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2021