Suomi 100 & suomalainen rekisterikilpi 110 v. vuonna 2017 juhlan kunniaksi lanseerasimme 

Matkamuistokilven ja aidon rekisterikilven pienennöksen

(kilpi toteutetaan tulostamalla, siinä ei ole preeglattuja kohokirjaimia)
Kilven koko vastaa USA MC kilpeä (L 177 mm x K 101 mm)   

Kuvassa FIN MC 1987- kirjasintyyppi


Hinta 28,00 €  (hinta kirjasintyypistä riippumatta) + toimituskulut.


Kuinka tilaan matkamuistokilven?

Tilaa Showkilpi, valitse kilven kooksi USA MC + haluamasi vaihtoehto ja kirjasintyypiksi FIN MC 1987-) Nettiputiikkiin 


Usa MC  kilvelle on saatavana myös ABS-muovinen taustalevy.


Aidon rekisterikilven pienennös                   
              
              
               


Taulukossa on kilven alkuperäinen koko (jota emme voi valmistaa) sekä mahdolliset pienennysvaihtoehdot, jotka on mahdollista valmistaa.
Hinta 28,00 € + toimituskulut.


Kuinka tilaan Rekisterikilven pienennöksen?

Tilaa Replicakilpi, ja valitse haluamasi koko ! Nettiputiikkiin 


Voimme valmistaa minkä tahansa suomalaisen rekisterikilven pienennöksen autenttisella kirjasintyypillä tulostamalla - kilvessä ei siis ole aidon kilven tapaan preeglattuja kohokirjaimia. Myös mittatilauskoko on mahdollinen - kunhan koko on riittävästi erikokoinen alkuperäiseen nähden.


Kilven nurkan pyöristys tulee pienennöksessä valmistusteknisistä syistä samankokoiseksi kuin alkuperäisessä kilvessä. Joten koska kilpi pienenee, niin suhteessa nurkat tulevat pyöreämmiksi.


Matkamuistokilpi on tarkoitettu pelkästään koristeeksi, tieliikenteessä tulee käyttää aina virallisia kilpiä!


Trafilta saadun ohjeen mukaan, sellaisten kilpien valmistaminen, jotka voidaan sekoittaa kokonsa, sisältönsä tai ulkonäkönsä vuoksi oikeaan rekisterikilpeen on kielletty.  Mutta mikäli kilvet poikkeavat selvästi kooltaan, sisällöltään tai muodoltaan oikeista rekisterikilvistä, voidaan valmistaa ja myydä muuhun kuin ajoneuvoihin kiinnitettäväksi.


Mikäli joku sattuu matkamuistokilven ajoneuvoonsa kiinnittämään - vaikka tietää sen olevan kiellettyä - niin hän kantaa asiasta itse vastuun.


Koska valmistamamme pienennös poikkeaa selvästi kooltaan, on asiaa valvovien viranomaisten mahdollinen väärinkäyttö helppo havaita. Kilpipaja ei ole valmistanut väärennöstä, vaan pienennöksen. Lakitekstit tarkemmin...


Mikäli haluat varmistua kirjasimien autenttisuudesta, niin voimme yhdessä tarkastaa jokaisen merkin mitat alkuperäisestä kilvestä, mikäli se on hallussasi.


Huomaa että kaikki merkit on piirretty, mutta osaan merkeistä kaivataan tarkentavia tietoja. Valmoistamme tuotteen aina uusimmilla ja tarkimmilla tiedoilla jota meillä on käytettävissä. Lue lisää...


Olemme kilpien mitoista ja käytetyistä kirjasintyypeistä, sekä kilpien kiinnityksen ja kansallistunnuksen historiasta kiinnostuneita myös siksi, että voisimme paremmin palvella suomalaista elokuvateollisuutta, joten näillä tiedoilla saattaa olla merkitystä kotimaisten elokuvien yksityiskohtien alkuperäisyyden kannalta tulevaisuudessa.


Tutustu Suomen Rekisterikilpimuseoon Kilpimuseo.fi


Sivut on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2019