Souvenirkilvet

(kilvet toteutetaan tulostamalla, niissä ei ole preeglattuja kohokirjaimia)1) Souvenir USA MC (101x177 mm)
Kuvassa FIN MC 1987- kirjasintyyppi


Hinta 26,90 €  + toimituskulut.


USA MC  kilvelle on saatavana myös ABS-muovinen taustalevy.


Kuinka tilaan Souvenir USA MC kilven?


Tilaa Souvenir/Replicakilpi, valitse kilven kooksi Souvenir USA MC + haluamasi vaihtoehto ja kirjasintyypiksi FIN MC 1987-. Nettiputiikkiin.


2) Souvenir USA CAR (152x302 mm) 


Soveltuu hyvin jenkkiraudan tieliikenteeltä suljetulle näyttelyalueelle.

Koko ja tyyli vastaa aitoa jenkkikilpeä, mutta voit tilata sen omalla rekisteritunnuksella ja aidolla suomifontilla. Kuvassa FIN CAR 2013- kirjasintyyppi


Souvenir FIN USA koko vastaa USA CAR kilpeä (152x302 mm) jolle on saatavana myös ABS-muovinen taustalevy.


Hinta 26,90 €  + toimituskulut.

FIN USA kilvelle on saatavana myös ABS-muovinen taustalevy.Kuinka tilaan Souvenir USA CAR kilven?

Tilaa Souvenir/Replicakilpi, valitse kilven kooksi  Souvenir

FIN USA (152x302 mm) kirjasintyypiksi FIN CAR 2013-

Lisätietoja kohtaan voit kirjoittaa kilpeen tulevan ylä ja alatekstin. Nettiputiikkiin


Voimme valmistaa minkä tahansa suomalaisen rekisterikilven pienennöksen autenttisella kirjasintyypillä tulostamalla - kilvessä ei siis ole aidon kilven tapaan preeglattuja kohokirjaimia. Myös mittatilauskoko on mahdollinen - kunhan koko on riittävästi erikokoinen alkuperäiseen nähden.


Kilven nurkan pyöristys tulee pienennöksessä valmistusteknisistä syistä samankokoiseksi kuin alkuperäisessä kilvessä. Joten koska kilpi pienenee, niin suhteessa nurkat tulevat pyöreämmiksi.


Matkamuistokilpi on tarkoitettu pelkästään koristeeksi, tieliikenteessä tulee käyttää aina virallisia kilpiä!


Trafilta saadun ohjeen mukaan, sellaisten kilpien valmistaminen, jotka voidaan sekoittaa kokonsa, sisältönsä tai ulkonäkönsä vuoksi oikeaan rekisterikilpeen on kielletty.  Mutta mikäli kilvet poikkeavat selvästi kooltaan, sisällöltään tai muodoltaan oikeista rekisterikilvistä, voidaan valmistaa ja myydä muuhun kuin ajoneuvoihin kiinnitettäväksi.


Mikäli joku sattuu matkamuistokilven ajoneuvoonsa kiinnittämään - vaikka tietää sen olevan kiellettyä - niin hän kantaa asiasta itse vastuun.


Koska valmistamamme pienennös poikkeaa selvästi kooltaan, on asiaa valvovien viranomaisten mahdollinen väärinkäyttö helppo havaita. Kilpipaja ei ole valmistanut väärennöstä, vaan pienennöksen. Lakitekstit tarkemmin...


Mikäli haluat varmistua kirjasimien autenttisuudesta, niin voimme yhdessä tarkastaa jokaisen merkin mitat alkuperäisestä kilvestä, mikäli se on hallussasi.


Huomaa että kaikki merkit on piirretty, mutta osaan merkeistä kaivataan tarkentavia tietoja. Valmoistamme tuotteen aina uusimmilla ja tarkimmilla tiedoilla jota meillä on käytettävissä. Lue lisää...


Kaikkien Suomirekkarien kirjasintyypin tietojen kerääminen on vaatinut vuosien työn. Tietojen löytämisen jälkeen merkit on piirretty digitaaliseen muotoon. Perimme itsevalmistettujen merkkien käytöstä muutaman euron lisämaksun, joka on suorastaan naurettavan halpaa. Puhumattakaan helppoudesta - kaikki kirjasintyypit ovat käytössäsi muutamalla hiiren klikkauksella.


Huomaa että kaikki merkit on piirretty, mutta osaan merkeistä kaivataan tarkentavia tietoja. Valmistamme tuotteen aina uusimmilla ja tarkimmilla tiedoilla jota meillä on käytettävissä. Lue lisää...


Olemme kilpien mitoista ja käytetyistä kirjasintyypeistä, sekä kilpien kiinnityksen ja kansallistunnuksen historiasta kiinnostuneita myös siksi, että voisimme paremmin palvella suomalaista elokuvateollisuutta, joten näillä tiedoilla saattaa olla merkitystä kotimaisten elokuvien yksityiskohtien alkuperäisyyden kannalta tulevaisuudessa.


Tutustu Suomen rekisterikilpimuseoon Kilpimuseo.fi


Sivu on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2020