Toimitusajat


 1. Toimitusaika alkaa siitä kun suoritus näkyy tilillämme.


 2. Tiistai aamulla anivarhain annamme tiedot maksetuista tilauksista tuotannon puolelle koskien kilpiä ja torstai aamulla koskien taustalevyjä.


 3. Kilven taustalevyjen alle 50 kpl tilaukset valmistetaan Suomessa. Yli 50 kpl tilaukset ja kaikki kilvet valmistetaan Virossa.


 4. Kilvet valmistetaan liikennemerkkitehtaassa liikennemerkkien välitöinä. Tämä takaa korkean laadun - mutta varjopuolena toimitusaika saattaa joskus venyä.


 5. Valmistusketjussa on useita henkilöitä, ja toisinaan jonkun henkilön sairausloma saattaa viivästyttää toimitusta.


 6. Emme kilpaile nopeilla toimitusajoilla, vaan edullisilla hinnoilla,

 7. korkealla laadulla sekä Suomen monipuolisimmalla valikoimalla.


 1. Kuinka tilauksesi käsittely etenee?


 2. Kun teet nettiputiikissamme onnistuneen tilauksen, saat sähköpostiisi  automaattisen tilausvahvistuksen.


 3. (Mikäli tilaaminen ei onnistu, tarkista tietokoneesi kellonaika! Näyttää siltä että jos tietokoneesi kello näyttää mitä sattuu, niin tilausjärjestelmä kaatuu kesken tilauksen.)


 4. Päivän-parin sisällä tarkastamme, onko tilaus mahdollista toteuttaa teknisesti (merkkien lukumäärä jne.). Mikäli tilauksessa on joitain ongelmakohtia, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.


 5. Kun tilauksen toteutuskelpoisuus on esitarkastettu, saat PDF-laskun sähköpostiisi.


 6. Arkiaamuisin katsomme onko tilille tullut suorituksia, ja tiistai aamulla kilpitilaukset siirtyvät tuotannon puolelle. Taustalevyt siirtyvät torstai aamulla tuotannon puolelle.


 7. Tuotteet valmistuvat noin viikon sisällä siitä, jonka jälkeen postissa menee vielä pari päivää.


 8. Mikäli ennakkotarkastuksessa olemme arvioineet preeglattuun kilpeen mahtuvat mahtuvat merkit väärin, otamme yhteyttä. Voit muuttaa tekstiä haluamaksesi, tai mikäli perut tilauksen, palautamme rahat.


 9. Kun tilaamasi tuote on valmistettu ja laitetaan postin kuljetettavaksi, saat sähköposti-ilmoituksen. Useimmiten saat saapumisilmoituksen, ja joudut hakemaan kirjeen postista, sillä kuori on sen verran suuri, että se ei yleensä mahdu postilaatikkoon.


 10. Mikäli maksua ei näy tilillä seuraavan viikon alkupuolella, saat sähköpostiisi maksumuistutuksen.


 11. Mikäli et maksumuistutuksen saatuasi maksa viikon kuluessa, niin perumme tilauksesi, ellet ole maksumuistutuksen saatuasi pyytänyt maksamiselle lisäaikaa. Peruutetusta tilauksesta saat sähköposti-ilmoituksen.


Sivu on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2020