Toimituskulut


  1. Toimituskulut määräytyvät painon mukaan, joten useamman tuotteen samanaikaisella tilauksella säästät toimituskuluissa !!


  2. 1) Pienen- ja jenkkikilven taustalevyt toimitetaan Suomesta kakkosluokan kirjeenä, jolloin toimituskulut ovat vain 5,00 € yhdelle tuotteelle. (Kaikille muille taustalevyille katso kohta 2.) Useammalle tuotteelle hinta määräytyy painon mukaan ja näet sen verkkokaupassa tilausta tehtäessä. Esim. 2 tuotteelle 6,00 € eli vain 3,00 €/tuote.


  3. 2)2) Eu- ja pitkän rekisterikilven taustalevyt toimitetaan Suomesta pakettina, jolloin yhden tai kahden taustalevyn toimituskulut ovat 9,00 €. Useammalle tuotteelle hinta määräytyy painon mukaan ja näet sen verkkokaupassa tilausta tehtäessä. Esim. 2 tuotetta vain 12,00 € eli vain 6,00 €/tuote.


  4. 3) Rekkarit, showkilvet, tuulilasikyltit, tarrat, parkkiyltit, lastenvaunurekkarit ja opasteet valmistetaan ja toimitetaan Virosta, jolloin toimituskulut ovat yhdelle tuotteelle 10,00 €.  Useammalle tuotteelle hinta määräytyy painon mukaan ja näet sen verkkokaupassa tilausta tehtäessä. Esim. 2 tuotetta vain 12,00 € eli vain 6,00 €/tuote.


  5. Tarkan toimituskulun määrän näet nettiputiikissamme tuotteita tilattaessa.


Sivut on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2019